Jag har bestämt mig

För att sluta röka igen. Jag har helt enkelt inte råd med den lyxen längre. Eller jag har inte haft råd med den ett bra tag men ändå är det något man har gått och dragit sig för att sluta med. Hur dum är man inte egentligen som slösar pengar på något man faktiskt eldar upp? Så steg ett är ! Inget röka hemma längre. Vill jag röka så måste jag gå hemifrån. Vet att jag är slö av naturen till mig så det blir jobbit att springa hemifrån bara för att röka så då drar jag ner på det till ett minimum. Sa jag föresten att jag är hemma på dagarna… Blir många cigg mindre nu! Tanken är att jag ska vara helt rökfri innan sommaren är slut.

Ha det gott alla glada!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Help

WordPress theme: Kippis 1.15